Overzicht

F23 Design specialiseert zich in het bouwen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en het daarbij behorende webdesign.

Mocht uw interesse zijn gewekt na het bekijken van onze website dan nodigen wij u gaarne uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij iets voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.

Website Onderhoud

f23d-plaatje-3.jpg f23d-plaatje-4.jpg f23d-plaatje-2.jpg f23d-plaatje-1.jpg

Website onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie. Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de site is twee. Het zal u niet zijn ontgaan zijn dat er op het internet veel websites zijn met oude inhoud erop of nieuwsberichten die eigenlijk geen nieuwsberichten meer genoemd mogen worden.

Een bedrijf is vaak blij met hun nieuwe website, maar het website onderhoud wordt vaak uitgesteld of afgesteld omdat op dat moment de actuele klant belangrijker is dan potentiële klanten. Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website bijvoorbeeld te voorzien van een CMS of we kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Het kan zijn dat u teksten of foto's aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contactformulier of de melding "Deze pagina kan niet worden gevonden".

Als uw website actueel is en geen problemen vertoont, krijgt u: Meer (tevreden) bezoekers, Maakt u een professionele indruk, En bent u beter vindbaar

De kosten zijn natuurlijk erg belangrijk en wij geven dan ook altijd vooraf de prijs van de te maken kosten. Dat betekent dat we samen met u gaan kijken wat er aangepast moet worden en wij geven dan in detail aan wat elk onderdeel kost. Zo kunt u zelf bepalen wat u laat aanpassen. Hebt u regelmatig aanpassingen, dan is een onderhoudscontract wellicht interessant. Meer over de prijzen voor onderhoud van uw site vindt u hier : Prijzen Onderhoud

Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een website hebt maar toch niet tevreden bent. U wilt een betere uitstraling of toevoegen van functionaliteit. Of u wilt af van het onderhoud omdat het u allemaal toch wel tegenvalt. Geen nood, wij staan voor u klaar en kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.