Overzicht

F23 Design specialiseert zich in het bouwen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en het daarbij behorende webdesign.

Mocht uw interesse zijn gewekt na het bekijken van onze website dan nodigen wij u gaarne uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij iets voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.

Zoekmachine optimalisatie

f23d-plaatje-3.jpg f23d-plaatje-4.jpg f23d-plaatje-2.jpg f23d-plaatje-1.jpg

Maximale zoekmachine optimalisatie is een vak apart.

Het consequent doorvoeren van alle kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie is de basis van vindbaarheid in o.a de meest populaire zoekmachine Google. Hierin gaan wij nog een aantal stappen verder dan elk ander bedrijf dat "zoekmachine optimalisatie" aanbiedt. Er zijn een aantal manieren waarmee wij deze kennis tot resultaat doorvoeren.

Bij elke weg naar vindbaarheid op het internet zullen wij een volledige of gedeeltelijke kennisoverdracht van zoekmachine optimalisatie doen zodat u niet alleen begrijpt wat wij voor u doen maar hier ook zelf actief in kan meedenken / werken voor het maximale resultaat.

Op het moment dat u begrijpt wat Google eigenlijk van een website eist kunt u samen met ons een efficiënte oplossing bedenken zodat u niet alleen beter vindbaar wordt, maar hier ook echt meer resultaat door zult boeken in de vorm van klantcontacten, bezoekers en verkopen!

Vindbaar worden door zoekmachine optimalisatie = meer verkopen!

Door de jarenlange ervaring hierin hebben wij onderhand een enorme range aan aantoonbaar resultaat in de vorm van vele referenties.

Wat is er mogelijk?

Wij hebben door jarenlange ervaring een aantal producten ontwikkeld waarmee wij voor u vindbaarheid van uw website kunnen realiseren.

  • • Het bouwen van een nieuwe website waarin onze zoekmachine optimalisatie is verwerkt.
  • • Een aantal door Smart Internet Media geoptimaliseerde pagina's en eventueel externe linking voor de  vindbaarheid onder uw zoektermen.
  • • Als u zelfstandig, of door uw huidige webmaster, uw zoekmachine optimalisatie wilt of wil laten uitvoeren en onderhouden leveren wij optimalisatie rapporten en persoonlijk advies over zoekmachine optimalisatie en een keur aan externe link-mogelijkheden om uw website onder uw trefwoorden beter vindbaar te maken.
  • • Het implementeren van ons zoekmachine geoptimaliseerd CMS waarmee de structuur van uw website wordt gecorrigeerd en alle aanpassingen en toevoegingen zoekmachine-technisch geoptimaliseerd worden.