Hosting

Hosting

Uw website begint met webhosting. Waarschijnlijk zoekt u de goedkoopste. Prijs is namelijk een belangrijke factor voor veel mensen, maar webhosting is de fundering van uw website. Als u dus een goedkope hosting provider kiest, is het niet realistisch om de beste en snelste servers te verwachten. Wij leggen u daarom uit waarom webhosting bepalend is voor het succes van uw website.

Het is belangrijk om een goede gebruikerservaring te bieden. Dit betekent dat uw website niet alleen functioneel goed in elkaar moet zitten, maar ook snel en stabiel moet zijn. Uw website moet daarom altijd bereikbaar zijn voor bezoekers en pagina’s moeten snel geladen worden. Als het te lang duurt voordat pagina’s op uw website geladen worden, gaan klanten naar een andere website.

Een ander onderdeel van webhosting waar rekening mee gehouden moet worden, is de uptime en downtime. Uptime staat voor de tijd dat een website online is en downtime voor de tijd waarop een website offline staat en niet beschikbaar is. Hierbij is het dus belangrijk om zo min mogelijk downtime te hebben. Een server van goede kwaliteit is dus uiterst belangrijk om zo min mogelijk downtime te hebben.

Bovendien heeft webhosting invloed op de vindbaarheid van uw website. Zoekmachines zoals Google kijken naar de snelheid van uw website en de tijd die bezoekers op uw website zitten. Hoe sneller uw website is en hoe langer mensen op uw website zitten, des te beter uw website scoort in Google.

Neem contact op

Mocht u meer informatie willen of een afspraak willen maken, vul dan het onderstaande formulier in. Bellen kan natuurlijk ook, u kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30 tot 17:00.

Contact
reCAPTCHA